dugo smo čekali na ovo

Treći album muzičkog genija: Dejan Milićević na neobičan način predstavio novo izdanje (FOTO)

0
Poznati beogradski DJ i producent, Dejan Milićević na neobičan način je predstavio svoje novo izdanje, odnosno svoj treći album pod nazivom “Summation” (∑).
foto: Nikola Pazarski
foto: Nikola Pazarski

U novootvorenoj Transform Art galeriji u Beogradu, održana je promocija novog albuma jednog od najeminentnijih imena srpske elektronske muzičke scene.

 

Dejanov treći album koji sumira njegov rad prethodne godine, ali i bogatu karijeru dugu 20 godina, pod nazivom “Summation” (∑), biće objavljen 31. marta na poznatoj berlinskoj etiketi Plastic City.

 

‘Album izdajem za poznatog nemačkog izdavača – Plastic City, label koji postoji više od 25 godina, na čijem čelu je poznati producent Terry Lee Brown Jr. Album je zapravo suma svega što sam radio do sada, čini ga 12 pesama, koje su rezultat onoga što sam slušao u toku svoje dvadesetogodišnje karijere, tako da ćete na ovom albumu čuti od ambijentala do gruv trekova'' – kaže Dejan Milićević.

foto: Nikola Pazarski

Promociju albuma prati i izložba radova renomiranog beogradskog multimedijalnog umetnika Džonija Rackovića, čija ilustracija je korišćena kao omot albuma “Summation”, ali i za omote svih muzičkih izdanja na etiketi Tito Zero Dejana Milićevića.

 

foto: Nikola Pazarski

 

Izložba u galeriji Transform Art je otvorena do 10.marta 2017.

 

makonda-tracker