okrenuo novi list

Još jednom pokazao zašto je među najtalentovanijim domaćim umetnicima: Đorđe Miljenović predstavio novi singl - i sve ODUŠEVIO

0
Nakon "Prelepe katastrofe" stiže i drugi singl Đorđa Miljenovića "Nisam dobro", kao najava dva albuma "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio" koji će ovog aprila biti objavljeni u izdanju Mascom Recordsa.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Svi koji su u prethodnih nekoliko meseci imali priliku da prisustvuju nastupima Đorđa Miljenovića i njegovog benda, znaju da je publika u Srbiji, ali i regionu, već dugo čekala ovako nešto!

 

Đorđe Miljenović, poznatiji publici kao Sky Wilkuh i član benda Bad Copy, okrenuo je potpuno novi list i ponovo potvrdio status jednog od najtalentovanijih muzičara svoje generacije na našim prostorima.

 

Bend koji predvodi Đorđe čine: Lav Bratuša - bubnjevi (Darkwood dub), Milan Mika Aćimović - klavijature, vokali, daire (Sopot, Vasil Hadzimanov Band), Milorad Matić - bas, vokali (SUNSHINE, Nekontrola), Đorđe Todorović - gitara, Janko Mostarlić - gitara (Kanda kodža i Nebojša) i Marko Milošević - sempler (Mkdsl).

 

Foto: Anastasija Đokić

Muziku koju izvode toplo preporučujemo svima koji vole dobar rock'n'roll i bluz zvuk, ali i svima onima koji već dugo i prate Đorđevu karijeru.

 

Novi albumi nose nazive Amovi i Sam pao, sam se ubio, a biće objavljeni u aprilu u izdanju Mascom Recordsa. Đorđe će sa publikom uskoro podeliti i spisak pesama za ova dva izdanja, koja od danas možete poručiti u pretprodaji.

makonda-tracker