obožava ga

Ne krije oduševljenje: Robi Vilijams želi da snimi duet sa Lijamom Galagerom

3
Popularni Robi Vilijams priznao je da naprosto obožava Lijama Galagera i da bi rado snimio duet sa njim.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Galager, koga ćemo i slušati ovog leta na EXIT festivalu, uskoro će objaviti svoj prvi solo album dok je njegov kolega i prijatelj Robi Vilijams na turneji kojom promoviše sveže i novo izdanje “Heavy Entertainment Show”. Upravo je Vilijams nedavno otkrio šta to Galager sprema.



On tačno zna šta hoće i tačno zna kako da to izvede. Potpuno je posvećen ovom albumu. Da li piše o sebi? Ono što sam video, a što je do sada uradio, je kao da sam gledao dokumentarac o Lijamu", rekao je Vilijams za magazin NME.

 

Ipak, ono što je fanove najviše obradovalo jeste Robijeva izjava da bi rado sarađivao sa poznatim frontmenom.


Bilo bi prokleto neverovatno! Nisam ipak siguran da bi on sarađivao sa mnom. Što je zaista šteta, jer bih bio oduševljen. A i šokirali bismo svet na jedan dan."

 

A post shared by Debbie Gwyther (@zeb0rah) on

Čak i da do saradnje ne dođe, Vilijams će sigurno uživati u Galagerovom novom albumu.


Mislim da je on neverovatno zabavan, neviđeno harizmatičan i prosto morate da ga slušate i gledate. Da priznam, malo sam se, onako platonski, zaljubio u njega trenutno! Zaista se radujem njegovom novom albumu", rekao je u svom stilu Robi Vilijams.


EXIT festival održaće se od 6. do 9. jula na Tvrđavi u sklopu jedinstvenog EXIT Leta ljubavi 2017. Osim festivala na Tvrđavi, Leto ljubavi obuhvatiće i Sea Star festival u Umagu 26. i 27. maja, Revolution festival u Temišvaru i Sea Dance festival na Jazu 13. do 15. jula. 
 

makonda-tracker