koncert u sava centru

Divna Ljubojević i Melodi krajem aprila nastupaju u Beogradu

0
Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl Melodi održaće koncert 20. aprila (20.00) u Sava centru u Beogradu.
foto: Marija Piroški
foto: Marija Piroški

- Radujem se veoma koncertu! Ove godine će to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer će se održati u Svetloj sedmici - sedmici posle Vaskrsa. To će znatno obogatiti repertoar! Radni naziv je Vaskršnji koncert - kaže Divna Ljubojević.

 

Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa Melodi, i gde je promovisala CD Antologija - najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka. Antologija je bila najprodavaniji album u 2016. godini za izdavača PGP RTS.

 

Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna ističe:

 

- Radost nastupa izbriše poteškoće, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste! A publika je izvanredna! 


Nakon što je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora Od kada tebe volim, Divna je ovih dana ponovo učinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot Siđi do reke.

 

Divna se odlučila da, opet uz pomoć producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz čiste ljubavi prema toj pesmi i sećanja na dane koje obeležila.

makonda-tracker