veličanstveni jubilej

Što je danas ljep i sunčan dan: Neno Belan i Fiumens proslavljaju 20 godina rada!

0
Pevač legendarnih „Đavola“ Neno Belan i njegov bend Fiumens u punom sastavu nastupaju uživo u Mikser House- u, 11. marta, sa početkom u 21h.
foto: Promo
foto: Promo

Nakon nedavno održanog najvećeg samostalnog koncerta u Belanovoj karijeri, u zagrebačkom Domu sportova, na kojem je proslavio 20 godina saradnje sa Fiumensima na red je došla i domaća publika!


Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk , kao i uvek, niz nezaboravnih pesama, sada već pravih evergreena iz vremena Đavola, pa Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je poslednje dve decenije Belan sa Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima.


Neno Belan nedavno je objavio i novi album, na kojem su se našle pesme kojima je u poslednje vreme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita ‘Sanjaj’, dueta sa Majom Posavec Tvoj glas, hit singlova Jer je pjesma dio nas, Anđela anđele, Ulicama grada (pjesma sreće), ali i nezaboravno izvođenje Vino noći u duetu sa muzičkom divom Josipom Lisac koja je snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Domu sportova.


Za zagrevanje su zaduženi specijalni gosti - beogradski bend PSI.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, Felix shopu kao i u Mikser House-u!
 

makonda-tracker