Novi singl Jinxa

0
Zagrebački Jinx pola godine od uspešnog koncertnog debija u Beogradu i nakon jedne godine, četiri meseca i 23 dana diskografske tišine objavili su novi singl Da smo se voljeli manje.
foto: promo
foto: promo

- Hrabro ćemo već sad staviti Da smo se voljeli manje na popis najvećih pjesama koje je bend napravio. To su savršene četiri minute najprofinjenijeg zavodljivog Jinxi zvuka koji će osvojiti ljeto. Naravno, Da smo se voljeli manje nije jedina nova pjesma koju Jinxi imaju. Ima toga još i zvuči fenomenalno... - saopštio je Dallas Records.

Da pojava novog singla u ovom trenutku nije puka slučajnost, potvrđuje izjava gitariste Coca Moskita (Coco Mosquito), data pred rasprodate novembarske koncerte Jinxa u Domu omladine Beograda Beogradu i novosadskoj Tremi, da će do maja završiti rad na novom albumu koji će izaći ove godine godine.

- Nove pjesme imaju malo neku hipijevsku, Dilanovsku crtu, ali to treba jako, jako uslovno shvatiti - rekao je jesenas Coco, a nadamo se da ćemo uskoro čuti kako zvuči čitav novi materijal.

Do tada Da smo se voljeli manje možete čuti preko http://www.myspace.com/jinxhr i http://soundcloud.com/net-hr/jinx-da-smo-se-voljeli-manje

makonda-tracker