ne propustite

Jedinstveni spoj muzičkih stilova: Who See vam priprema iznenađenje u Dorćol Platz-u

0
U petak 24. februara od 21h u Dorćol Platz-u nastupiće poznati crnogorski hip hop sastav ,,WHO SEE“.
foto: Promo
foto: Promo

Ovaj dvojac postoji već više od 15 godina, pa Dedduh i Noyz iza sebe imaju nekoliko uspešnih albuma. Održaće se Festival tribute bendova u Dorćol Platz-u. Festival je namenjen svim ljubiteljima rok muzike i rok svirki. Organizovan je u saradnji Sky musica i Dorcol Platz-a.

 

Tokom svog postojanja, bend je ostvario niz saradnji sa mnogim srpskim bendovima i izvođačima kao što su Bad Copy, Škabo, Horseman Coyote, Prti BeeGee i mnogi drugi. Široj javnosti bend je postao poznat posle nastupa na Evroviziji 2013.godine, na kojoj su predstavljali Crnu Goru.

 

Muziku će pre koncerta puštati Nenad Jeftić (Shonsi Ras) , producent,DJ i MC iz Beograda koji zivi i radi u Amsterdamu. Muzika koju radi odiše kombinacijom različitih muzičkih stilova, a najzastupljeniji su trip hop i rap. Kao producent i bitmejker sarađivao je sa mnogim domaćim i inostranim imenima, a neka od njih su: Shef Sale BS, Shkabo BS, Hornsman Coyote, Jahykah, Babylon War.

 

Ulaznice za ovaj nastup možete rezervisati slanjem poruke u inbox ili kupiti od 17. februara u Dorćol Platzu, Dobračina 59b po ceni od 600 dinara.

makonda-tracker