filmska poslastica

Fanovi su ovaj film dugo čekali: Upoznajte Loru Kini X-23 (VIDEO)

0
Dolazak X-23 mutanta u X men franšiZu je veliki trenutak za sve fanove...
foto: Promo
foto: Promo

U bliskoj budućnosti, Logan već umoran i iznuren, skrivajući se od sveta na meksičkoj granici, štiti i brine se o bolesnom Profesoru X. Ali, Loganovi pokušaji da se sakrije od sveta i svoje prošlosti padaju u vodu kad se pojavi mladi mutant Lora Kini (X-23), progonjen od strane mračnih sila. Ali ko je Lora i šta mi znamo o ovom mutantu?

Lora Kini, kreirana od strane Krejga Kajla pre nego što se pojavila u strip serijalu, debitovala je u televizijskoj seriji X-men: Evolucija. Ona je mutant koji je nastao od Vulverinovog genetskog materijala. Ukupno je bilo dvadeset i dva neuspešnih pokušaja da se od Vulverinovog DNK napravi ultimativni mutant kao savršeno oružje. Dvadeset i treći eksperiment (X-23) je devojčica, rođena od surogat majke naučnice, odmalena učena da bude vojnik.

 

Njeni tvorci, nestrpljivi u čekanju da njeni mutantski geni prorade sami od sebe, počinju da je podležu bombardovanju radioaktivnim zracima kako bi ubrzali njenu mutaciju. Stvaraju joj se kandže na rukama i nogama koje bivaju prelivene adamantijumom. Lora, nedugo zatim beži iz laboratirije ubijajući sve što joj se nalazi na putu, čak i svoju majku koja joj na samrti otkriva njeno pravo ime i sve što je vezano za nju i upućuje je na Profesora X i Vulverina. X-23 nakon toga počinje potragu za Loganom (Vulverinom), jedinom osobom za koju zna, i zbog koje je nastala.

U filmu je glumi mlada glumica Dafni Kini poznata po tv seriji Izbeglice.

Koliko će se njena priča provlačiti kroz film i šta ćemo sve saznati o njenom i Loganovom odnosu saznaćemo tek 2. marta kada ovaj film dolazi u bioskope širom Srbije. A oni srećniji, taj odgovor će saznati 17. februara na 67. Berlinskom festivalu kada će biti održana i svetska premijera.

 

 

Vulverin je novi dugoočekivani film u kojem ćemo poslednji put gledati Hjua Džekmena u ulozi Vulverina, a premijera ovog filma zakazana je za 2. mart u okviru Men’s Night događaja u bioskopima Cineplexxa širom Srbije. 

makonda-tracker