divan gest

I željno iščekivan koncert i poseban dar fanovima: Mostar Sevdah Reunion pripremio poklon zaljubljenicima u sevdalinke

0
Grupa Mostar Sevdah Reunion će na svom velikom beogradskom koncertu, koji će biti održan 7. marta u Sava Centru, izvoditi sevdalinke, najlepše bosanske ljubavne pesme u jazz, blues, etno, country i rock aranžmanima.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

S obzirom da je ljubav glavni pokretač i inspiracija njihove muzike, članovi benda su za sve ljubitelje sevdalinki, pripremili poklon povodom Dana zaljubljenih i predstojećeg Dana žena.

 

Svi zainteresovani samo u utorak 14. februara, na biletarnici Sava Centra, imaju priliku da kupe dve ulaznice po ceni jedne. Pozicija mesta sedenja nije ograničena.

 

Ovaj poklon će dobiti svi koji prethodno preko svoje facebook strane podele event i na facebook strani eventa potvrde svoj dolazak na koncert.

 

Veliki iskorak bend je napravio sa poslednjim studijskim albumom Tales From A Forgotten City i nekoliko meseci bio na evropskim World Music top-listama.

 

Pored toga britanska avio kompanija British Airways je, po izboru Mika Džegera i Rufusa Vejnrajta, par pesama sa ovog albuma uvrstila na plejlistu interkontinentalnih letova.

 

Na koncertu u Sava Centru će, prvi put, biti izvođene i pesme sa nove kompilacije Kings of Sevdah.
 

makonda-tracker