Ne propusite

Njihove nastupe svi pamte po odličnoj atmosferi: Pero Defformero obećava pravi spektakl u Mikseru!

0
Veliki beogradski koncert novosadskog sastava Pero Defformero nastupiće u petak 03. marta 2017. godine u Mikser Hous-u.
foto: Promo
foto: Promo

Posle više od godinu dana, beogradski fanovi grupe Pero Defformero mogu da odahnu – dugo očekivani Defformero spektakl najzad ponovo u Beogradu i to u petak 03. marta 2017. u Mikser Housu sa početkom u 21h. Bend najavljuje iznenađenja za ovaj koncert, a specijalni gosti ovaj put su im Nemesis - jedini ženski melodic death metal bend u Srbiji, nastao krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy.

 

foto: Promo

 

Ovaj, po svoj prilici čudan, ali veoma zabavan i moćan spoj, predstaviće se konačno i publici u glavnom gradu." kaže Saša Friš."Nemesis je sjajan bend i pred ovim damama je sasvim sigurno svetla budućnost. Sa druge strane, Defformero vredno radi na novim pesmama i ovih dana možete očekivati i naš prvi singl kao najavu predstojećeg užasa zvanog novi album. Što se samog nastupa tiče, nema šta posebno da se kaže ili doda... sve po starom: svi članovi benda su novi, sviramo obrade nepoznatih jazz klassika - na playback, i dalje smo na vrhu svih top lista u zemlji... itd."

foto: Promo

 

Jedno je sigurno – od Defformerosa možete očekivati neočekivano, a osim odlične svirke imaju i sjajan scenski nastup. U svakom slučaju, ovo je bend koji ne treba propustiti, pogotovo kada se uzme u obzir da su najavili snimanje novog albuma, pa je pitanje kada će cledeći put beogradska publika moći ponovo da ih vidi.

 

foto: Promo

 

Pretprodaja karata na svim prodajnim mestima Gigstix-a, po ceni od 800 dinara, a za prvih 200 najbržih, promotivna cena ulaznice je 600 dinara.

makonda-tracker