Druženje sa fanovima

Proslava jubileja: Del Arno Bend predstavlja specijalno izdanje "Igraj dok te ne sruše"

0
Del Arno Bend, najpoznatiji rege bend na Balkanu i nakon velikog koncerta u Domu omladine nastavlja da slavi 30 godina rada.
foto: Promo
foto: Promo

Bend je obradovao svoju publiku i objavljivanjem Box Set izdanja "Igraj dok te ne sruše". Box set izdanje sadrži pet albuma koje će svi poštovaoci ovog benda želeti da imaju u svojoj muzičkoj kolekciji.

 

- Box set je odgovor na proslavu jubileja, ali i na brojne poruke naših poštovaoca koji su nam javljali da je do naših izdanja teško doći. Sadrži četiri naša autorska albuma i peti cd, sa duetima, obradama kao i priličan broj neobjavljenih snimaka, a uz to i knjižica sa fotografijama iz porodičnih albuma, kao i prigodni tekstovi ljudi čiju rok misao izuzetno poštujemo, a to su Aleksandar Žikić, Dragan Kremer, Petar Janjatović, Dragan Ambrozić i mladi rok novinar iz Novog Sada Nenad Pekez, izjavio je frontmen benda Jovan Matić - kažu članovi Del Arno Benda.

Sve ljubitelji Del Arno Benda u petak 10. februara sa početkom od 16h mogu prisustvovati zvaničnoj promociji i potpisivanju Dela Arnovog izdanja "Igraj dok te ne sruše”. Promocija će se održati u u knjižari Papirna Krila (bivša knjižara Akademija), Knez Mihajlova 35, Beograd.

makonda-tracker