Ulaznice uskoro u prodaji

Nick Cave and The Bad Seeds 28. oktobra pred beogradskom publikom!

0
Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupiće 28. oktobra u Kombank Areni!
foto: Promo
foto: Promo

Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

 

Nick Cave & The Bad Seeds prodali su više od 5 miliona albuma širom sveta i ostavili dubok i dalekosežan uticaj na svetsku umetničku scenu.

 

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nick Cave više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

 

- Prvi bis trajao je oko sat vremena. Svaka sledeća pesma podizala je raspaljenost atmosfere, a Kejv se još više opustio svojim „rokerskim akrobacijama“ za mikrofonom... – izveštavali su domaći mediji.

 

Nov album koji će pored svojih starih pesama, predstaviti u Kombank Areni, 28. oktobra, nastajao je u periodu kada je Kejv izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Andrewa Dominika „One More Time With feeling“ koji svedoči o muzičarevoj patnji i traumi. Skeleton Tree našao se na prvom mestu slušanosti u osam zemalja. Album je bendu doneo najviše pozicije ikada na britanskoj (UK: 2) i američkoj listi slušanosti (Billbord: 27). Nick Cave & The Bad Seeds su nedavno nominovani za Brit nagradu (2017) u kategoriji “Najbolja međunarodna grupa”.

 

Nick Cave & The Bad Seeds turneju su započeli nastupima u Australiji i na Novom Zelandu a od jeseni se premešta u Evropu u okviru koje će posetiti i Beograd.

 

Nick Cave dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Warren Ellisom kao i bendom koji čine Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.

 

Prodaja ulaznica za koncert „Nick Cave and the Bad Seeds“ koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, počinje od petka, 17. februara!

makonda-tracker