jubilej

Veliki koncert grupe Orthodox Celts: Poklon fanovima za 25 godina vernosti

0
Grupa Orthodox Celts ove godine ima velikih razloga za slavlje – 25 godina rada, izdali su novi, šesti po redu studijski album, uradili svoj prvi animirani spot, a pre svega imaju svoju vernu publiku koja ih sve ove godine prati.
foto: Promo
foto: Promo

Svoju zahvalnost fanovima i prijateljima Celtsi su izrazili tako što su horsko pevanje sa koncerata preneli kao prateće vokale na album i na taj način zajedno sa svojom publikom, kako je rekao Aca Celtic, stvorili pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči.

 

Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do poslednjeg tona, od prvog do poslednjeg stiha", objasnio je Aca Celtic.


U Velikoj sali Doma omladine, 17. marta, Orthodox Celts će održati svoj 25 koncert na Dan svetog Patrika, a tada počinje i koncertna promocija novog albuma.


Za svoje najvernije fanove, koji svake godine s radošću očekuju ovaj koncert, Celtsi su pripremili i poklone – uz jednu kupljenu ulaznicu po ceni od 950 dinara, druga se dobija besplatno. Ovaj poklon će dobiti prvih 50 fanova koji u ponedeljak, 6. februara od 9 do 17h, dođu u biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) i na svojoj facebook stranici postave link sa najnovijim spotom za pesmu "I Wish You The Very Worst". Takođe bi trebalo da označe facebook stranu benda uz komentar "17. mart Dom Omladine @OrthodoxCelts ulaznice @winwincomputershop".

makonda-tracker