fanovi u ekstazi

Where's The Revolution: Novi singl grupe Depeche Mode je stigao!

0
Jedan od navećih bendova na planeti, Depeche Mode će objaviti novi singl u petak, 3.februara.
foto: Anton Corbijn
foto: Anton Corbijn

Singl će se naći na njihovom 14. studijskom albumu Spirit, koji će u prodaji biti od 17. marta u izdanju Columbia Records. Where’s The Revolution je moćna i vrlo aktuelna pesma koja vibrira teškim i pretećim ritmom bubnjeva dok sigurni vokal Dave Gehana zahteva odgovor na pitanje: Gde je revolucija? Hajde ljudi, izneverili ste me.

 

Producent novog albuma Spirit je Džejms Ford, član dua Simian Mobile Disco, poznat po produkciji albuma grupa Klaxons, Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets, Mumford &Sons itd. Ovo je prva saradnja producenta i grupe, a po mišljenju kritike koja je već imala prilike da čuje album.

Spirit je najenergičniji album Depeche Mode u dužem nizu godina, koji će iznova zapaliti njihovu odanu bazu i osvojiti nove generacije fanova."

Spirit izlazi kao standradno CD izdanje sa 12 pesama, dvostruko CD deluxe izdanje sa knjižicom od 28 strana i bonus Jungle Spirit Mixes remiksima koje su uradili Depeche Mode, Matrixxman i Kurt Uenala.LP će izaći na 180 gr vinilu i biće dvostruki sa posebnom Spirit gravurom. Kompletan dizajn i footgrafije potpisuje Anton Corbijn.

makonda-tracker