iznenađenje za fanove

Bob Dilan najavio izlazak novog, trostrukog studijskog albuma: TRIPLICATE u prodaji od 31. marta!

0
Trostruko studijsko izdanje Boba Dylana, Triplicate, u prodaji će se naći 31. marta.
foto: Promo
foto: Promo

Album koji sadrži 30 klasičnih američkih melodija čini prvi studijski trostruki set u bogatoj karijeri čuvenog muzičara. Svaki disk na novom izdanju ima svoj naslov-‘Til The Sun Goes Down’,’ Devil Dolls’ i ‘Comin’ Home Late ‘ a oni zaokružuju tematski izbor od deset kompozicija čiji autori su neki od najhvaljenijih i najuticajnijih američkih kompozitora, kao što su Charles Strouse i Lee Adams (“Once Upon A Time”), Harold Arlen i Ted Koehler (“Stormy Weather”), Harold Hupfield (“As Time Goes By”), odnosno Cy Coleman i Carolyn Leigh (“The Best Is Yet To Come”).


Kao i što smo navikli kada je u pitanju Dylan, osim što je otpevao i aranžirao materijal, njegov alter ego, Jack Frost, je i producirao novo izdanje. Triplicate je 38. studijski album u njegovoj plodnoj karijeri, koji ujedno potvrđuje postojan ritam u diskografiji ovog muzičara, čiji je prethodno izdanje Fallen Angels objavljeno početkom prošle godine.

 

Triplicate će istovremno biti objavljen na različitim formatima, kao trostruki osmostrani digipek, 3-LP vinil set, kao i 3-LP Deluxe vinil izdanje u ograničenom tiražu. Triplicate je takođe dostupan za prednaručivanje na sevisu iTunes, a jedna od kompozicja sa albuma -“I Could Have Told You,” biće dostupna za preuzimanje odmah, a možete je čuti OVDE.

 

Muzičari koji sviraju na albumu Triplicate, članovi su grupe sa kojima Dilan već godinama ide na turneje, a pesme su snimljene u holivudskim Capitol studijima, u Los Anđelesu.

 

Krajem prošle godine, Bobu Dilanu je dodeljena Nobelova nagrada za književnost.

 

Ovaj muzičar je do sada prodao preko 125 miliona ploča širom sveta.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker