ON OSVAJA

Miško Plavi ponovo u Mikseru: Tokyo koncer za beogradsku publiku (FOTO)

0
U njegovoj plodonosnoj karijeri, potpisao je i muziku za nekoliko domaćih, američkih i francuskih filmova
foto: Promo
foto: Promo

 

Direktno iz Japana, gde ga očekuje čak osam koncerata, od kojih su dva već rasprodata, Miško Plavi nastupiće pred domaćom publikom, ali za razliku od dosadašnjih nastupa, po prvi put u Beogradu sviraće poseban program sa osvrtom na srpsku i balkansku muziku, koji obično svira samo u Japanu!


Dragi moji dođite da čujete program kojim sam uspeo deseti put da očaram Japance. Sviraću istim redosledom, kojim sam nastupio i 26. januara u Japanu. Biće dovoljno da zatvorite oči i naći ćete se na Aoyami, centru Tokija, na koncertu kojim sam zatvorio januarsku japansku turneju.”


Jedan od omiljenih izvođača domaće pubilike, čiji koncerti iznova oduševljavaju, održaće po prvi put “Tokyo koncert” 04. februara, sa početkom u 21h u Mikser House-u!

 

foto: Promo

Miško Plavi svira više instrumenata, a muzikom je počeo da se bavi 80tih u Beogradu kao gitarista, basista i klavijaturista, gde je učestvovao u stvaranju "Novog Talasa" u nekoliko bendova poput grupe Piloti, ali i čuvenog EKV-a.


U poslednjih nekoliko godina njegova preokpuacija je harmonika, a upravo sa ovim instrumentom napravio je zavidnu svetsku karijeru.


Od 2000. godine održao je više od 200 solo koncerata sa programom Music Around the World na harmonici u najelitnijim muzičkim salama širom Japana.


Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 800.

makonda-tracker