Zajednička pesma Loše i Dubioze kolektiva

0
Novi četvrti studijski album 5 do 12, grupe Dubioza kolektiv, snimljen je u Sarajevu u studiju Skirlibaba. Producent albuma je Brano Jakubović, a na albumu se kao gosti pojavljuju frontman Plavog orkestra Saša Lošić Loša i makedonski bend Superhiks.
foto: promo
foto: promo

Za razliku od prethodnih izdanja Dubioza kolektiva, bend se ovaj put odlučio za još direktniju komunikaciju s fanovima i zbog toga je album 5 do 12 od danas dostupan za besplatan download na web stranici www.dubioza.org.

Album će se naći u prodaji od 12. maja u izdanju Menarta, a na kojem će se osim pesama sa albuma 5 do 12 nalaziti i remiksi koje između ostalih potpisuju i Vuneny, Elemental, Hein Teny, Diskobajagi, E-Base, Sopot...

Dubioza kolektiv u saradnji sam regionalnim MTV-om i Festivalom kreativnih komunikacija Magdalena iz Maribora raspisuje konkurs za izradu video spota za pesmu Vidi, vidi, vidi. Ova pesma je ujedno i prvi single sa novog albuma, a kao gost na ovoj pesmi se pojavljuje lider Plavog orkestra Saša Lošić - Loša. Učesnici konkursa će se takmičiti za nagradu od dve hiljade evra i šansu da se njihov video rad u prikaže u programima MTV-a u regionu.

makonda-tracker