Prodaja ulaznica počinje u petak

Interpol u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu!

0
Prodaja ulaznica za beogradski koncert njujorškog sastava "Interpol", koji će se održati u nedelju 13. avgusta u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, počinje u petak, 27. januara.
foto: Promo
foto: Promo

Bend će nastupiti u okviru turneje "Turn On The Bright Lights Anniversary Tour" kojom će obeležiti 15 godina od izlaska albuma prvenca "Turn On The Bright Lights" i koji će u celosti izvesti na koncertima. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje hitove poput "Untitled", "PDA", "Obsticle 1", "Say Hello To The Angels" i mnoge druge.

 

foto: Promo

Debi album ovog alt-rok sastava prodat je u više od milion kopija i po mnogima i danas važi za najbolje ostvarenje u diskografiji benda. Našao se na desetoj poziciji godišnje liste albuma NME magazina, kao i na prvom mestu Pitchfork Media Top 50 Albuma.

 

foto: Promo

Bend čine Pol Benks (gitara, vokal), Danijel Kesler (gitara) i Sem Fogarino (bubnjevi). Do sada su objavili pet studijskih albuma: "Turn on the Bright Lights" (2002), "Antics" (2004), "Our Love to Admire" (2007), "Interpol" (2010) i "El Pintor" (2014), a trenutno rade na novom materijalu u rodnom Njujorku.

 

Kroz godine, bend je ostao veran svom prepoznatljivom mračnom stavu i pesmama na kojima dominiraju himnični refreni i duboki, teatralni vokal Pola Benksa.

 

foto: Promo

Beograd je jedini grad iz regiona u kojem će njuroški bend nastupiti u okviru turneje "Turn On The Bright Lights Anniversary Тour". Karte se mogu nabaviti preko Eventim prodajne mreže, po promo ceni od 1790 dinara za parter i 2490 dinara za VIP terasu.

makonda-tracker