Džiboni: Koncert u Zagrebu

0
Hrvatski pop pevač Džiboni održaće koncert 22. aprila u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu, a koncertna agencija Long Play organizuje odlazak iz Beograda.

 

Zlatan Stipišić-Džiboni je nedavno objavio album Toleranca koji je već za nedelju dana u Hrvatskoj dostigao platinasti tiraž od 15.000 primeraka. Posle rekordnih tiraža Tolerance u Hrvatskoj i Sloveniji, Dallas Records očekuje da će u čitavom regionu prodati oko 100.000 CD-ova Tolerance, što je za trenutno stanje diskografske industrije neverovatan broj.

Džiboni međutim samo nastavlja tradiciju rekordnih prodaja svojih prethodnih hit albuma Judi zviri i beštimje, Mirakul i Unca fibre... Novi album je bio najavio hit singl Žeđam, a izdvojile su se i pesme Slavim ove dane što si tu i Toleranca.

Trenutno se Džiboni nalazi na hrvatskoj turneji gde ga očekuju nastupi u Osijeku 17. aprila, Zagrebu 22. i 23. aprila, Umagu 1. maja, Zadaru 8. maja i Varaždinu 15. maja.
Ulaznice za Džibonijev koncert mogu se kupiti u Beogradu na blagajni Doma omladine i preko sajta www.tiketservis.com/event_details.php?eventID=7847.

Ulaznica košta 6.550 dinara (65 evra) i u cenu je uključen autobuski prevoz Beograd-Zagreb-Beograd.

makonda-tracker