Skunk Anansie uživo u Beogradu

0
Skunk Anansie, predvođeni fantastičnom Skin (Debora Dajer) možda i najboljim ženskim vokalom u alternativnoj rok muzici , nastupice 28. juna u SKC-u.
foto: promo
foto: promo

Skunk Anansie su se okupili krajem prošle godine ponovo na zahtev mnogobrojne publike širom sveta i odlučili da naprave re-union turneju, koja će obuhvatiti i naše krajeve (krajem maja sviraju u Zagrebu i Ljubljani, koncerti su vec uveliko rasprodati).

Promotivna cena karata je 2.000 dinara, a ulaznice su u prodaji od ponedeljka 12. aprila na svim prodajnim mestima Eventima i na blagajni SKC-a. Broj karata je limitiran.

U Beograd dolazi originalna postava koju čine Skin, Cass, Ace i Mark Richardson, nastala daleke 1994. godine. Oni iza sebe  imaju 4 albuma i 15-ak singlova. Svi albumi su bili u top 10 britanske Bilbord liste najpopularnijih/najprodavanijih albuma svih vremena. Nagradu za najbolji UK/britanski sastav prestižnog muzičkog magazina Kerrang! dobili su 1995., a dve godine kasnije i MTV European Music Award za najbolji bend i najbolji live sastav. Tokom dugogodišnje karijere sastav Skunk Anansie bio je na turnejama i delio bine sa bendovima kao što su U2, Rammstain, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion… što dovoljno govori o kakvom se sastavu radi.

makonda-tracker