Ne propustite

Gala koncert regionalne dečije Filharmonije: Jedinstveni muzički spektakl 26. januara u Sava centru

0
Nakon trijumfa na Tašmajdanu pred više od 10.000 gledalaca, Regionalna dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ pozivaju sve ljubitelje muzike a posebno roditelje, bake i deke, da svoje mališane povedu na „Zimsku muzičku čaroliju" - Gala koncert koji će biti održan u četvrtak, 26. 01. 2017. godine u Sava Centru.
foto: Promo
foto: Promo

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat „Godina muzike“.

 

Repertoar koncerta će biti prilagođen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu, pored klasičnog repertoara biti i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će, kao i uvek, publika svih generacija moći da učestvuje i uživa.

 

foto: Promo

 

Na programu će se moći uživati i u repertoaru od De Falje, Štausa, Sarasatea do kompozicija iz pored pomenutih filmova Pirati sa Kariba, Star wars itd. - jednom rečju - muzika za sve od 5-105 godina, sa nekoliko numera iznenađenja.

 

Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović.

 

Pozivu za učešće, kao specijalni gosti odazvali su se i Hor dečjeg kulturnog centra Beograd, Ana Sofrenović koja će pevati numeru iz filma Meri Popins i Jelena Gligorijević koja će pevati numeru iz crtanog filma Frozen i Minja Subota sa numerom Deca su ukras sveta, koji će, svako na svoj način, muzičkim ali i voditeljskim umećem ulepšati ovaj koncert.

 

foto: Promo

 

Gala koncert će se održati u četvrtak, 26.01. 2017. godine, u 20 časova, u Sava Centru.

makonda-tracker