Tokyo koncert

Miško Plavi: Da li ste spremni za poseban program sa osvrtom na srpsku i balkansku muziku, koji obično svira samo u Japanu?

0
Jedan od omiljenih izvođača domaće pubilike, čiji koncerti iznova oduševljavaju, održaće po prvi put "Tokyo koncert" 4. februara!
foto: Promo
foto: Promo

Dirketno iz Japana, gde ga očekuju dva rasprodata nastupa u januaru Miško Plavi nastupiće pred domaćom publikom, ali za razliku od dosadašnjih nastupa, po prvi put u Beogradu sviraće poseban program sa osvrtom na srpsku i balkansku muziku, koji obično svira samo u Japanu!

 

Miško Plavi svira više instrumenata, a muzikom je počeo da se bavi '80tih u Beogradu kao gitarista, basista i klavijaturista, gde je učestvovao u stvaranju "Novog Talasa" u nekoliko bendova poput grupe "Piloti", ali i čuvenog EKV-a.

U poslednjih nekoliko godina njegova preokpuacija je harmonika, a upravo sa ovim instrumentom napravio je zavidnu svetsku karijeru. Od 2000. godine održao je više od 200 solo koncerata sa programom Music Around the World na harmonici u najelitnijim muzičkim salama širom Japana.


U njegovoj plodonosnoj karijeri, potpisao je i muziku za nekoliko domaćih, američkih i francuskih filmova! Miško Plavi nastupiće u Mikser House-u u 21 sat, sa uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov, sinti bas i klavijature i Srđan Dunkić na bubnjevima.
 

foto: Promo

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po specijalnoj promo ceni od 800 dinara za 100 najbržih. Oni koji žele mogu da rezervišu sto uz kupljenu flašu pića!

makonda-tracker