Lako je sve uz Feminem

0
Drugi album po redu grupe Feminem Lako je sve u izdanju Croatie Records, od nedavno može da se nađe u Jugotonovoj prodavnici. Na albumu se nalazi 14 pesama, kao i bonus numera Sve što ostaje.
foto: promo
foto: promo

Grupu Feminnem čine tri zgodne i atraktivne devojke Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos. Pesmom Lako je sve po kojoj album i nosi ime, devojke su odnele pobedu na Dori ove godine, i time su postale 18. predstavnice Hrvatske na Evroviziji u Oslu. Tekst za pobedničku numeru napisale su članice grupe Pamela Ramljak i Neda Parmać, a muziku i aranžman Branimir Mihaljević. Feminnemke upravo snimaju istu pesmu na više jezika kako bi pokušale da se u probiju i na inostrano tržište.

Uporedo sa svim aktivnostima koje su ih zadesile nakon pobede na ovogodišnjoj Dori, devojke iz grupe Feminnem snimile su i spot za  pobedničku pesmu. Spot je sniman u studiju, a u njemu su Feminnemke pokušale da dočaraju ženu koja prolazi kroz određene ljubavne faze. U spotu se pojavljuju u raskošnim crvenim haljinama dizajnerke Gordane Zucić, a za stajling , frizuru i šminku, pobrinula se njihova dugogodišnja saradnica Maja Misirić.

Ovo će biti drugi nastup grupe na Evroviziji. Pesmom Zovi predstavljale su Bosnu i Hercegovinu u Kijevu 2005. godine, i tada su osvojile 14. mesto, što je bio treći najbolji rezultat Bosne do tada. Prošle godine na budvanskom festivalu osvojile su nagradu za najbolji scenski nastup pesmom Milion razloga.

Spot za pesmu Lako je sve...

makonda-tracker