the doors alive

Na radost obožavalaca: Najveći svetski Doors Tribute bend pred beogradskom publikom!

0
Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Doma Omladine i svim prodajnim mestima
foto: Promo
foto: Promo

The Doors Alive, najveći svetski Doors Tribute bend, ushićen je predstojećim koncertom u Beogradu koji će se održati 11. februara u Domu Omladine.

 

’’Ne postoji bend koji je nastupao u Beogradu a da nije oduševljen vašom publikom!’’ iskren je frontmen The Doors Alive, Willie Scott.

 

Iako nije bio ni rođen kada su Doorsi žarili i palili svetom, Vilija su stalno poredili sa legendarnim Jimom Morrisonom – kako zbog izgleda, tako i zbog načina interpretacije. Stoga ga je sestra ubedila da se prijavi na audiciju za što bolju kopiju čuvenog pevača, na kojoj je zasenio sve učesnike.

 

’’Njegova muzika živi već kroz tri generacije, a ove godine proslavljamo pet decenija od izlaska prvog albuma. Jim je imao fantastičan glas, pisao neverovatne stihove i stopostotno se davao na bini... I da se ne lažemo, bio je frajer u svakom smislu te reči – apsolutno mi je jasno zašto su žene ludele za njim!’’

foto: Promo

The Doors Alive spremaju posebnu set listu za beogradski koncert, trudeći se da naprave najbolji presek karijere kultnog benda. ’’Ko god nas je gledao uživo, zna da se u hodu dogovaramo šta ćemo svirati. Trudimo se da ispoštujemo želje fanova, čak kada su i B strane singlova u pitanju. Ipak, istorija je pokazala da, gde god da sviramo, ’’Light My Fire’’ mora da bude na repertoaru’’ naglašava Vili.

 

Srpska publika će svakako uživati u čuvenim Doors hitovima kao što su When The Music's Over“, „People Are Strange“, „Love Me Two Times“, „Break On Through (In The Other Side)“, „Riders On The Storm“, „The End“ i mnoge druge.

 

‘’Koliko god mlada, nova publika uvek prepozna kvalitet Doors pesama’’ tvrdi Skot. ‘’Danas bendovi pišu o Facebooku, a Morrison je pisao o svemu – od seksa i smrti do zmija i guštera. Njegova harizma je bila neverovatno – voleo bih da ga vidim na X Faktoru, mislim da bi oduvao sve pred sobom, uključujući i žiri!’’

 

makonda-tracker