zajednički koncert

Vizelj i Buč Kesidi 7. januara pred beogradskom publikom

0
Nova generacija rokenrola, mlade snage, sa akcentom više na SNAGE, nego na mlade, Vizelj i Buč Kesidi održaće zajednički koncert u Elektropioniru u subotu, 7. januara.
foto: Nemanja Đorđević
foto: Nemanja Đorđević

Bend Vizelj je albumom ,,Naj Bolji" ciljao da stvori kolaž različitih zvukova i atmosfera, i kao rezultat toga nastalo je izdanje koje skače sa hardkor panka na pijanu narodnu muziku, sa grandža preko fjužna na kantri, mešajući različite, često suprotstavljene uticaje. Iako ovo možda zvuči kao haos, postoji neki red u tom ludilu.

 

Groteskna kombinacija zaraznih refrena od jedne reči, fanki gitara, klimavog basa i agresivnih bubnjeva održava bendov prepoznatljivi zvuk, a u isto vreme im dozvoljava da istražuju različite žanrove i ideje. Albuma "Naj Bolji" našao se i u selekciji najboljih domaćih izdanja 2016. godine portala Balkanrock.

 

Pored Vizelja, u Elektropioniru će 7. januara nastupiti i BUČ KESIDI, mladi levoruki pančevački rokenrol trio poznat po hitovima ,,Jaa (imam plaan)", ,,Pola pet", ,,Stani!! Stani!!!". I poznat po tome što je nastupao sa mnogim velikim imenima sa aktuelne scene - Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim festivalima - Exit, Arsenal Fest, Berlin Music Fest München...

Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu da se nabave na veče koncerta, na ulazu u Elektropionir.

makonda-tracker