jaka poruka

U sklopu akcije Obnovimo sebe, podignimo Stupove: Nova pesma Zavoli

0
U sklopu akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove" u slavu Boga, snimljena je Božićna pesma Zavoli
foto: Promo
foto: Promo

Za pomenutu pesmu urađen je i spot! Pesmu pevaju: Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Željko Vasić, Aleksandra Radović, Vesna Pavlović, Danica Krstić i dečiji hor Horislavci.

 

Spot je kao i mnoge prethodne za akciju, snimila produkcija Šarf na čelu sa Draganom Đorđevićem-Beljom, a reditelj spota je Vesna Pavlović. U spotu se pojavljuju i voditeljka Irina Radović sa ćerkom Iskrom, Lena Stamenković, violinistkinja Jovana Savić, članovi studija glume Maska, deca iz OŠ Dragan Lukić, članovi muzičke pevnice Stupovi, KUD Ras, KUD Golija, kao i glumci: Ivana Dabić, Milica Jovanović i Milan Zlatković.

 

foto: Promo

Pesma ima jaku poruku, kao i spot u kome se prikazuju realni problemi današnjice, a rešenje za sve probleme se nalazi upravo u nazivu ove pesme-Zavoli. Zavolimo sve ljude oko sebe, zavolimo sebe, praštajmo!

 

Nikola Rokvić, koji je priložio pesmu Zavoli akciji Obnovimo sebe, podignimo Stupove, čestita svima ovaj veliki praznik:

 

foto: Promo

- Poželeo bih svim ljudima da vole i dozvole da budu voljeni! Da praštaju i da ne sude! Da se pokaju i ne ponavljaju greške! Činimo milostinju! Zavolimo sve oko sebe!

 

foto: Promo

Svi učesnici akcije se pridružuju Božićnoj čestitki i žele mir, radost, zdravlje i sve najbolje od Boga uz poruku Mir Božiji, Hristos se rodi! Zavoli!

 

 

makonda-tracker