najveći hitovi 2016.

Ne treba da pogađate dvaput ko je imao najviše pregleda: 20 spotova na sajtu YouTube koji su zaludeli milione Srba ove godine

0
Godinu na izmaku obeležili su inovativni i maštoviti spotovi i pesme koje "ne izlaze iz ušiju", a Srbija je najviše gledala i slušala sledeće autore.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krajem decembra nismo uzbuđeni samo zbog praznika i dugo čekanog odmora, već i liste najslušanijih, najboljih i najgledanijih izvođača u 2016. godini. Neki su ostvarili uspeh veoma brzo, neki povratili staru slavu, a mi smo svih 366 dana uživali sa svima njima.

 

Ubedljivo, a i potpuno zasluženo najgledaniji bio je Džastin Biber, koji se nalazi na prvom, četvrtom i petom mestu. Fanovi su najviše đuskali uz Sorry, What Do You Mean? i Love Yourself, sve tri sa njegovog najnovijeg albuma Purpose. Konkurencija su mu bili Djuk Dumont sa spotom za pesmu Ocean Drive i Majk Pozner sa Sibovim remiksom pesme I Took A Pill In Ibiza. Nakon zlatne petorke stižu Arijana Grande i pesma Side To Side, Rijana i Work i uvek uz Riri Drejk sa superzaraznom pesmom Hotline Bling. U Top10 društvo im prave i momci iz grupe OneRepublic s omiljenom Counting Stars koja ne može da nam dosadi već godinama! Na počasno deseto (i jedanaesto) mesto vraća se Arijana Grande s pesmama Into You i Focus.

 

foto: Profimedia

Nakon ovih, imamo još dokaza da Srbija baš voli da đuska, budući da se od dvanaestog do šesnaestog mesta nalaze Maroon 5 i pesma Sugar, Aviči i klupski hit Wake Me Up, Tejlor Svift i himna đuskanja u sobi (ali i u klubu) Shake It Off, vatrena Eli Gulding i Burn i Enrike Iglesijas sa egzotičnim hitom na španskom - Bailando.

Svakako nam nisu manje dragi i oni koji se nalaze na kraju ove liste, Kejti Peri, Šon Mendes i The Weeknd. Kejti se sa singlom Roar nalazi na sedamnaestom mestu, Šon sa Treat You Better i Stiches na osamnaestom i dvadesetom, a The Weeknd na devetnaestom mestu sa spotom za pesmu The Hills koja se nalazi na njegovom prethodnom albumu Beauty Behind The Madness, a budući da mu je novi album Starboy izašao pre nešto više od mesec dana, očekujemo singlove Starboy i False Alarm na listi sledeće godine.

 

 

 

makonda-tracker