snimak koncerta iz doma omladine

Puštaj muziku: Električni orgazam obradovao fanove novim albumom

0
Legendarna rok grupa, objavila je nov album u izdanju Long Play-a, na kome se nalazi snimak koncerta iz Doma Omladine 2015. godine.
foto: Dejan Matekalo
foto: Dejan Matekalo

Električni orgazam objavio je, na vinilu, živi album Puštaj muziku!, koji je snimljen u decembru prošle godine u Domu omladine Beograda, gde je bend koncertno proslavljao 35 godina postojanja.

 

Puštaj muziku donosi živa izvođenja deset pesama, od Vi sa početka karijere, preko kasnijih hitova Ja sam težak kako konj i Kako bubanj kaže.

 

Kralj elektro svinga razdrmaće beogradsku publiku: Parov Stelar sa svojim bendom početkom 2017.godine u našoj prestonici (FOTO)

 

Singl novijeg datuma Bio sam loš zabeležen je 27. decembra 2015. godine na drugom od dva trijumfalna koncerta u dvorani Amerikana DOB-a.

Gitarista i pevač Srđan Gojković-Gile, klavijaturista i pevač Ljuba Đukić, gitarista Branislav Petrović-Banana, basista Zoran Radomirović-Švaba i bubnjar Blagoje Nedeljković-Pače uživo su odsvirali sa poslednjeg studijskog albuma To što vidiš to i jeste pesme Ti to možeš i Pokaži mi.

 

Posebnu draž na novom albumu, u izdanju Long Play-a, predstavlja zabeležen nastup Gileta i Ljube sa članovima prve postave benda, basistkinjom Marinom Vulić i gitaristom Ljubomirom Jovajovićem - Jovecom u novotalasnim klasicima Konobar i Zlatni papagaj, kao i sa basistom druge postave Jovanom Jovanovićem-Grofom u Pođimo i Dokolici.

 

Album čiste emocije, ljubavi i lepote: Zele Lipovač otkrio detalje novog projekta

 

Album ima ograničen tiraž a u prodaji je u Beogradu u prodavnicama Jugoton, Multimedija, Metropolis, Dallas Music Shop, Jugovinil i knjižarama Delfi, kao i u Vintage Shop-u u Nišu.

makonda-tracker