nezaboravan provod u najluđoj noći

Sevdah Baby i Mimi Mercedez za doček Nove godine u Mikser House-u!

0
Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u Mikser House-u, obradovaće program koji i ove godine obećava nezaboravno veče. Pored odabranih DJ setova muzike 80-tih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno iznenađenje spremaju SEVDAH BABY i MIMI MERCEDEZ.
foto: Promo
foto: Promo

I ovog puta na dočeku Nove godine, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION žurkom Mikser želi da afirmiše neki lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije. Zato ovogodišnje izdanje zasniva na ljubavi prema sebi, vođen filozofijom "Ako ne možeš da voliš sebe, kako ćeš da voliš druge?".

 

foto: Promo

Prošle godine ugostio je preko 1000 gostiju i priredio jedan od najboljih i najspektakularnijih dočeka u gradu. I ove godine kao i prošle, pored domaćih gostiju, očekuje se i veliki broj stranaca, koji dolaze u Beograd tokom praznika.

 

SEVDAH BABY
Kralj domaće EDM scene sa Djixx, kraljicom, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, prošle godine na LR žurci zapalili su masu svojim klupskim hitovima i naveli nas da osetimo pravo značenje #OneLoveporuke EDM scene.

 

foto: Nikola Popović

MIMI MERCEDEZ
Surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i "tough love-u" prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju, uz energične bitove svojih pesama pokrenuće vaše celo telo i navesti vas da se osećate dobro u svojoj koži, volite i cenite svoju ekipu i ne plašite se hejtera.

 

makonda-tracker