ponovo u beogradu

Kralj elektro svinga razdrmaće beogradsku publiku: Parov Stelar sa svojim bendom početkom 2017.godine u našoj prestonici (FOTO)

0
Parov Stelar, osnivač elektro svinga, muzički producent i najuspešniji austrijski internacionalni umetnik, u okviru svetske turneje pod nazivom “Burning Spider Tour” nastupiće u Hali Sportova.
foto: Promo
foto: Promo

 

Ovim koncertom hala sportova započinje novi muzički program u okviru koga će tokom godine organizovati brojne koncerte istaknutih domaćih i stranih izvođača.

 

Kreator muzičkog pravca „Electro Swinga“, Parov Stelar sa svojim bendom konstantno nastupa širom sveta a sasvim je sigurno da će u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike.

 

Njegova muzika nalazi se u brojnim filmovima, TV emisijama i reklamama. Već prvo izdanje, EP Kiss Kiss, i album „Rough Cuts“ 2004. godine, momentalno su mu obezbedili proboj na međunarodnu muzičku scenu. Njegov jedinstveni zvuk, specifični pristup muzičkoj produkciji i neobična kombinacija muzičkih žanrova, vrlo brzo su ga učinili internacionalnom zvezdom.

 

foto: Promo

Objavio je 9 albuma i više od 20 EP-a. Parov Stelar Band održao je više od 600 nastupa širom sveta, rasprodao koncerte u Playstation Theater u New Yorku (dva puta), Alexandra Palace u Londonu, Zenith u Parizu i Columbiahalle u Berlinu, Stadthalle u Beču.

 

Parov Stelar je takođe, sarađivao sa brojnim zvezdama svetske muzičke scene među kojima su Toni Benet, Lejdi Gaga Lana Del Rej i mnogi drugi.

 

Nov album biće objavljen na proleće 2017. godine a njegov deo će premijerno biti izveden i na beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu, 8.aprila 2017.godine.

 

Ulaznice po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara u prodaji su od danas na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtovawww.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs.

 

makonda-tracker