zagrevanje za spektakl

Iznenađenje za sve ljubitelje Kristijana Greja i Anastasije Stil: Tejlor Svift i Zejn Malik predstavili prvi singl sa soundtrack-a "Pedeset nijansi - Mračnije"!

0
Stigao je prvi singl sa soundtrack-a "Pedeset Nijansi Mračnije" i verujte nam, Tejlor Svift i Zejn su bili pravi ljudi za taj posao!
foto: Promo
foto: Promo

Nastavak popularnog filma “Fifty Shades of Gray“ – “Fifty Shades Darker“ je sve bliži, a dok ne stigne premijera tu su Tejlor i Zejn da nas zagreju za još jedan spektakl. Specijalno za film, pesmu su pisali Tejlor Svift, Džek Antonof i Sem Dju, dok je producent bio Džek Antonof.


Džejmi Dornan i Dakota Džonson vraćaju se kao Kristijan Grej i Anastasija Stil u filmu Fifty Shades Darker, drugom delu bestseller-a “Fifty Shades of Gray“. Kao što ne sumnjamo da će film ponoviti uspeh prethodnog, ne sumnjamo i da će "I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)“ stati rame uz rame sa “Earned It“ (The Weeknd), “Love Me Like You Do“ (Eli Goulding) i ostalim pesmama koje su bile na prethodnom soundtrack-u.

 

U to ćemo moći da se uverimo 10. februara 2017. godine, kada izlazi film i ceo soundrack filma.

 

Pesmu možete preslušati i preuzeti OVDE

 

makonda-tracker