DJ Stiv Bag u Beogradu

0
U petak 16. aprila u klubu Tube nastupiće nemački DJ Stiv Bag
foto: promo
foto: promo

Jedan od nekolicine trendsetera na nemačkoj i svetskoj sceni elektronske muzike, Stiv Bag, obeležio je destogodišnjicu postojanja etikete Poker Flat kompilacijom All In. On je  predstavio klasične, aktuelne i ekskluzivne numere najtalentovanijih producenata koji su u periodu 1999-2009 godine obeležili katalog ove diskografske kuće - na globalnom nivou pozicionirane kao jedan od glavnih izvora svedenog futurističkog hausa – imena kao što su Trentmoller, John Tejada, DJ T, Guido Schneider, Detroit Gand Pubahs, Ryo Murakami, Russ Gabriel, Argy, Jerome Sydenham, Martin Buttrich, Martin Landsky i mnogi drugi.

Istovremeno Stiv Bag objavio je i novi studijski album Collaboratory na kome se kao gosti i saradnici pojavljuju Clé, Cassy, Donnacha Costello, Simon Flower, ali i nove miks kompilacije u serijalima Lab za londonski NRK i Bugnology 03 koji su, kao i brojni dosadašnji miks albumi objavljivani za serijale renomiranih klubova Cocoon, Fabric ili FUSE. Oni iznova demonstriraju prefinjenu muzičku selekciju i superiornu DJ tehniku i stil ovog jedinstvenog deep i tech house majstora.

Stiv Bag važi za jednog od omiljenih DJ-a beogradskih klabera naklonjenih sofisticiranom i eklektičnom house zvuku, koji kombinacijom prljavih retro bas linija, svedenog haus gruva, sofisticiranih melodija, minimalističkog fanka i tehna uspešno zavodi publiku.

Pretprodaja ograničenog broja ulaznica po ceni od 500 dinara počinje od 4. aprila u Bilet servisu i Mamut prodavnici - www.biletservis.co.yu

makonda-tracker