U Sava centru

Zimska muzička čarolija: Gala novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije

0
Nakon velikog uspeha, tokom nastupa Dečje filharmonije pred više od 10.000 gledalaca na letnjem koncertu na Tašmajdanu 2016. sledi još jedna sjajna, muzička poslastica "Zimska muzička čarolija" Gala novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije koji će biti održan u četvrtak, 12. januara 2017. godine u Sava Centru u 20 sati.
foto: Promo
foto: Promo

Regionalna dečja filharmonija i Fondacija "Deca deci" pozivaju roditelje i bake i deke da upravo dovedu decu na ovaj koncert u Sava centru, jer je repertoar Gala novogodišnjeg koncerta, prilagodjen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu biti, pored klasičnog repertoara i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će, kao i uvek, publika svih generacija moći da učestvuje i uživa.

 

Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović.

 

Novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije postaće od januara 2017. tradicionalan i simboličan, muzički poklon Beogradjanima za početak još jedne uspešne i srećne godine, nadamo se ispunjene sa što više muzike. Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija "Deca deci" počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat "Godina muzike".

 

foto: Promo

Osim karata čije su cene 700, 1000 i 2000 dinara, mogu se kupiti i donatorske VIP karte o kojima se više informacija može naći na web stranici www.decadeci.com. Kupovinom donatorskih VIP karata, oni koji to žele, osim VIP mesta na koncertu, koja sebi na taj način mogu obezbediti, mogu i lično doprineti daljem razvoju ovog jedinstvenog dečjeg orkestra.

makonda-tracker