sprema se veče za pamćenje

Koncert Amire Medunjanin i druženje sa fanovima u Sava centru

0
Svetski priznata pevačica sevdalinki Amira Medunjanin održaće u četvrtak 8. decembra u 20:30h koncert u beogradskom Sava centru, gde će promovisati novi album “Damar”, koji je u Srbiji objavila promoterska kuća Long Play.
foto: Promo
foto: Promo

Nakon koncerta Amira će se družiti sa svojim fanovima i potpisivati im CD-ove “Damara” ispred velike dvorane Sava centra.


 

Vidimo se! Nemojte trčati kući poslije koncerta, družimo se ispred dvorane”, poručuje Amira.




Amiri će koncertna promocija “Damara” biti treći susret sa publikom u prestižnoj beogradskoj dvorani - Sava centar je punila 2014. i 2015. godine. Ovaj put pored Amire na pozornici će biti i pijanista Bojan Zulfikarpašić, gitaristi Ante Gelo i Boško Jović i kontrabasista Zvonimir Šestak. Kao gosti pojaviće se bubnjar Amar Češljar i gitarista Nikola Stajić.

 

foto: Promo

 

Na moju veliku radost ponovno smo u Beogradu. Premijerno bi trebali predstaviti novi materijal beogradskoj publici u decembru i zaista se nadam da ćemo pjevati sve što nam srce zna. Moram reći da sam prošli put u Sava Centru opet ostala dužna neke pjesme. Nadam se da ćemo sada imati priliku ne samo da predstavim nove pjesme nego i da ispunim data obećanja. Mislim da će nam trebati malo više vremena, barem do posljednjeg tramvaja", poručuje Amira.

 

 

Dve godine od internacionalno hvaljenog albuma "Silk and Stone", Amira Medunjanin je objavila “Damar”, u čijem stvaranju je iznova posegla za žilom kucavicom bosanske muzike - sevdahom i drugim vrednim pesmama predaka s ovih prostora, dajući im novim aranžmanima neke nove obrise i boje.
 

Prvi put u svoju muzičku paletu uvrstila je i nekoliko novih, autorskih kompozicija. Akustična gitara savršeni je začin Amirinom muziciranju, a svoje muzičko i producentsko umeće još jednom je potvrdio vrsni pijanista Bojan Zulfikarpašić.

makonda-tracker