Džej Ramadanovski u Areni

0
Jedna od najvećih legendi sa naših prostora, Džej Ramadanovski, posle 17 godina održaće koncert u Beogradskoj areni 29. maja.

Sa od Boga danim glasom i neponovljivom inetrpretacijom balada, Džej je odmah po pojavljivanju prozvan srpskim Sinatrom. Nastupivši na tada najprestižnijem festivalu narodne muzike MESAM ’88 sa baladom Zar ja da ti brišem suze, osvaja drugu nagradu publike i postaje miljenik cele Jugoslavije. Dve godine kasnije, 1991., puni beogradski stadion Tašmajdan, nastupivši pred 10.000 gledalaca. Još dve godine kasnije usledio je i njegov trijumfalni koncert, kada je pred 30.000 mladih fanova zapalio Beogradski sajam.

Na velikom beogradskom koncertu podsetićemo se njegovih legendarnih hitova Ugasila si me, Sunce ljubavi, Da si moja devojčica, Gde si sad moja ružo, Ni jedne usne se ne ljube same, ali i novijih kao što su Imati pa nemati i Zrno mudrosti, kojom se Džej nedavno predstavio na Grand festivalu.

Za organizaciju i tehničku produkciju koncerta zadužen je SkyMusic. Karte za Džejev koncert biće u prodaji od utorka, 16. marta, po ceni od 800 dinara - parter, 1200 dinara - fun pit, 1500 dinara - tribine nivo 200, 2000 dinara - vip i 5000 dinara - loža. Prodajna mesta: blagajna Beogradske arene, Bilet Servis, Ticketline, Eventeam.

makonda-tracker