ne propustite

Stignite s rukama u vis, samo vama svira Pips!

0
Pips, Chips & Videoclips, jedan od najboljih hrvatskih bendova koji se pojavio na sceni devedesetih, nakon uspešnih koncerata u Gun Clubu, Domu omladine Beograda, na Exit festivalu... stižu i u Cetinjsku ulicu - u Elektropionir 3. decembra!
foto: Saša Huzjak
foto: Saša Huzjak
 

Nastup u Elektropioniru biće jedinstvena prilika za brojne fanove benda da čuju presek pesama iz njihove bogate karijere i još jednom se uvere da su Pipsi zaista jedinstvena pojava na regionalnoj sceni. A kako će zapravo biti u Cetinjskoj ulici 3. decembra, nagoveštava i frontmen Pipsa, Dubravko Ivaniš:

 

,,Dođite

bit će normalno

i sve baš kako treba.

Stignite

s rukama u vis

ne bojte se

nitko i ništa neće zajebat

vječnost za trenutak

sve stane u gig

samo tebi svira bend

samo tebi svira Pips!"

foto: Saša Huzjak

 

Bend koji je prešao dug put od šaljive navijačke himne koja je srušila sve rekorde slušanosti, pa do fenomenalnog poslednjeg albuma Walt, sledeće godine slavi 25 godina rada. Iza sebe imaju osam albuma, a poslednji Walt ovenčan je nagradom Porin za najbolji rock album. Mnogi kritičari ovo izdanje smatraju pravim remek delom hrvatske diskografije, pa sa punim pravom može da se kaže da je u njihovom dvadesetpetogodišnjem radu ovo izdanje i najbolje do sada - važan komad kulture za čitav region!

Upravo zbog toga Pipsi su odlučili da objave i Akustični Walt. Trenutno rade na novom albumu i promovišu Songbox- 25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. Songbox je zbirka popularnih pesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima uticajnih ličnosti iz javnog života.

 

Save

makonda-tracker