turneja Dva sveta

Željko Joksimović dva puta u istom danu pred niškom publikom!

0
Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović održaće dva koncerta u Nišu istog dana, u sklopu turneje "Dva sveta"!
foto: Aleksandar Kujučev
foto: Aleksandar Kujučev

Naime, koncert zakazan za 6. decembar u dvorani Doma vojske od 21 čas već je rasprodat, a zbog ogromnog interesovanja organizatori su odlučili da otvore još jedan termin, i to takođe 6. decembra od 18 časova!

 

Samim tim, Željko će pevati skoro četiri sata tog dana, jer je predviđeno da svaki od koncerata traje po dva sata. Publika će sigurno imati u čemu da uživa, jer će se na repertoaru naći oko 20 pesama u swing aranžmanu.

 

Pored obrada za koje su spotovi već objavljeni, kao što su "Dva sveta", "Vlajna", "Ja sam težak kao konj", i "Suada", Joksimović je pripremio i sedam svojih numera u drugačijem odelu, među kojima će se naći pesme "Mišel", "Zaboravljaš", "Habanera", "Leđa o leđa" i druge.

 

Biće i dosta iznenađenja kada je reč i o drugim pesmama, ali i celokupnom ambijentu na koncertu, koji će predstavljati svojevrsni multimedijalni ugođaj za publiku.

 

Ulaznice za koncerte u Skoplju 1, 2. i 3. decembra takođe su rasprodate, baš kao i karte za koncert u Zagrebu 13. decembra. Za koncert u Sava centru 7. decembra ostalo je takođe jako malo slobodnih mesta.

makonda-tracker