Grand festival: Najslušaniji Tanja, Ivana i Topalko

1
Pesme koje su predstavljene na Grand festivalu već su pronašle put do publike, pa su trenutno na sajtu Youtube najslušanije kompozicije Tanje Savić, Ivane Selakov i Milana Topalovića.

Nedelju dana nakon održavanja trećeg po redu Aksal Grand festivala, četrdeset četiri pesme koje su predstavljene na ovom muzičkom takmičenju najslušanije su u zemlji, ali i u regionu. Ukupnu pobedu na festivalu odneo je Milan Topalović Topalko sa numerom Zavet. Saša Matić i pesma Nije ljubav trag na hartijji dobio je najviše glasova stručnog žirija, drugo mesto osvojila je Zorica Brunclik sa numerom Zakletva, a treće mesto po mišljenju žirija pripalo je Tanji Savić za numeru Incident.

Sedam dana nakon proglašenja pobednika najslušanije pesme na sajtu YouTube za ključne reči Grand festival 2010 imaju Tanja Savić sa više od sto dvadeset hiljada pregleda, druga je Ivana Selakov Moje ime je sreća sa više od sedamdeset hiljada posetilaca, a treći po slušanosti je Milan Topalović Topalko i pesma Zavet sa pedeset hiljada pregleda.

Danilo Mašojević

makonda-tracker