lepe vesti

Metalika objavila 10. album: Stiže dugo očekivano studijsko izdanje Hardwired...To Self-Destruct (AUDIO)

0
Novo izdanje je snimano u Kaliforniji, a produkcijski ga potpisuju Greg Fidelman, Džejms Hetfild i Lars Ulrih.
foto: Promo
foto: Promo

Fidelman je do sada radio sa bendovima kao što su Slayer, Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Slipknot i System of a Down, a s Metalikom je već sarađivao na albumu "Death Magnetic" iz 2008. godine.

 

Album "Hardwired…To Self-Destruct" je prvo studijsko izdanje Metalike od 2008. godine i albuma "Death Magnetic", a prethodno su objavljene tri pesme - "Hardwired", "Moth Into Flame" i "Atlas, Rise!", koje autorski potpisuju Džejms Hetfield i Lars Ulrich. Novo izdanje u fizičkom, ali i digitalnom deluxe izdanju dolazi na čak 3 CD-a, a sadrži autorske pesme, ali i obrade pesama "Remember Tomorrow" Iron Maiden-a, ili pak "When A Blind Man Cries" Deep Purple-a.

 

Metallica se trenutno nalazi na svetskoj “WorldWired” turneji, a povodom objave novog studijskog izdanja, danas 18. novembra, u 22h bend će uživo prenositi svoj nastup direktno iz The House of Vans u Londonu.

 

Metalika je svoje muzičko putovanje započela davne 1981. godine, a za osnivanje benda su zaslužni Džejms Hetfild i Lars Ulrih. Od tada pa do danas, Metalika je postala jedan od najuticajnijih bendova u istoriji, kao i jedan od komercijalno najuspešnijih bendova.

 

Za tri pomenute pesme sa albuma, Metalika je objavila i video spotove, na kojima možemo da vidimo kako je album nastajao. Povodom objave novog izdanja Metallica će objaviti video spotove za sve pesme sa albuma, koji će biti dostupni putem njihove zvanične web stranice.

 

 

makonda-tracker