iznenađenje za publiku

Samostalni referenti, povratak Petra Pana i PogoNBGD 19. novembra u Božidarcu

0
2016. godina je definitivno pankerska, i to ne samo zato što se u svetu obeležava 40 godina pank pokreta, već i zato što beogradski ska punk veterani, SAMOSTALNI REFERENTI, upravo ove godine obeležavaju dve decenije postojanja.
foto: Aleksandar Zec
foto: Aleksandar Zec

Proslava je počela velikim koncertom u Domu omladine u februaru, a nastaviće se još jednim lajv spektaklom koji pripremaju za subotu, 19. novembar, u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu! Ovo će im biti poslednji beogradski koncert u slavljeničkoj godini - nastupiće u punom sastavu i sa THE BEST OF repertoarom! Referenti su tokom godine objavili i dva nova singla "Moje pesme, moji snovi" i ,,Za moj Beograd" i oba će predstaviti i publici koja poseti Božidarac 19. novembra.

 

foto: Promo

 

Iznenađenje večeri svakako će biti povratak grupe PETAR PAN! Ovaj bend je bio aktivan krajem osamdesetih i tokom devedesetih i izdao je tri odlična albuma. Tada su kritičari voleli da njihov stil opisuju kao power/Pop/punk. Posle perioda ,,hibernacije", koji se prilično odužio, Dejan Milošević je okupio ekipu i započeo novi život benda. Ovo će biti odlična prilika da se stari fanovi podsete njihovih hitova ali i da se mladi pankerski naraštaji upoznaju sa jednim od najboljih beogradskih bendova devedesetih.

 

foto: Promo

Petar Pan su ovom prilikom objavili i novi singl - ,,Želim da ti kažem", znajući da beogradska publika od njih želi da čuje nešto novo za početak nove etape benda!

 

Trostruki koncertni ska/punk party upotpuniće i nastup street pankera PogoNBGD.

 

foto: Promo

Pravi pankerski okršaj očekuje nas u subotu, 19. novembra, na Vračar Rocksu.

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 300 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, koštaće 400 dinara.
 

makonda-tracker