spektakl

Koncerti koji će se pamtiti: Beogradska publika će ponovo uživati u Džibonijevim najlepšim pesmama (FOTO)

0
Džiboni je Sava centar već punio tri puta u decembru 2014. godne..
foto: Ivana Vučić
foto: Ivana Vučić

 

Splitski kantautor Džiboni  u petak uveče 11. novembra (20:30) održaće prvi od tri koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima promoviše svoj deo novog albuma "Familija". Slede koncerti u subotu 12. i utorak 15. novembra.

 

Znam da ima ljudi koji neće doći samo na jedan koncert, već na dva, a možda i sva tri. Prema njima imam veliku obavezu da nijedan koncert ne smije biti potpuno isti. Svaki koncert mora u nekoj mjeri biti različit", kaže Zlatan Stipišić.

 

Sada se vraća u prestižnu beogradsku dvoranu kako bi predstavio svoj deo "Familije" (2016), zajedničkog albuma snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. Sa albuma su Džibonijevi hit singl/spotovi "Onako, od oka" i "Udica".

 

 

foto: Ivana Vučić

Beograđani će čuti stare pjesme koje su važne i njima i meni. Biće i nove, za koje mislim da su stvarno dovoljno dobre da mogu stajati uz bok sa starima. A Sava centar mi se strašno svidio, i nisam htio u neku drugu dvoranu. Svi muzički velikani koji su svirali tamo su ostavili nešto iza sebe, neku neuništivu energiju zapisanu u zidove te dvorane, što je meni jako bitno", kaže Džiboni.

makonda-tracker