Muzičko-scenski spektakl

Grupa Colonia spektakularnim koncertom obeležila 20 godina karijere

0
Grupa Colonia održala je slavljenički koncert u Zagrebu povodom 20 godina karijere i pokazala kako izgleda muzičko-scenski spektakl u stilu svetskih koncerata .
foto: Promo
foto: Promo

82 plesača,  7 članova benda uživo i  tamburaši Slavonija benda  uveličali su  Colonijin koncert za pamćenje.

 

foto: Promo

3 sata pesme i plesa , 3 Indirina fantastična stajlinga , puna dvorana publike koja je bez prestanka plesala i pevala u glas, grandiozna produkcija i specijalni efekti publiku su ostavili bez daha, a pozornica s pokretnim elementima omogućila je 3 različite scene za 3 različita dela koncerta.

 

foto: Promo

Za rođendanski koncert grupe Colonija rađene su slavljeničke video animacije prikazivane na 3 velika LED ekrana.

 

foto: Promo

Harizmatična Indira Levak već je s prvim taktovima  velikog hita Za tvoje snene oči podigla na noge  publiku u punoj  dvorani, a svojom energijom držala je “vatreni tempo” puna 3 sata.

 

foto: Promo

Prvi put u Domu sportova publika je slušala  poznate hitove grupe u novim aranžmanima uživo uz bend. Pevajući stare pesme u novom ruhu, Indira je publici  pružila jedan sasvim novi doživljaj, uz neverovatnu količinu emocija u samom izvođenju.

 

foto: Promo

Na kraju ovog slavljeničkog partyja Indiri su se priključili svi izvođači na pozornici i iznenadili je rođendanskom tortom, a ona se zahvalila prijateljima Colonije, a posebno vjernim fanovima na divnim uspomenama koje čuva svih ovih 20 godina.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker