Neverovatno veče muzike

Trijumf na dodeli evropskih MTV nagrada: 3 priznanja za Džastina Bibera

0
Neverovatno veče muzike na dodeli 2016 MTV EMAS u Roterdamu! Justin Bieber je pobednik večeri sa tri MTV EMA nagrade!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetovi su se sudarili u muzičkom spektaklu i neverovatnom vizuelnom iskustvu na 2016 MTV EMA bini uz epske nastupe koji su osvojili Roterdam i svet 6. novembra.

 

Voditeljka Bebe Rexha je započela globalno muzičko slavlje kada se spustila sa plafona i pokrenula zabavu, uz superzvezdu Bruna Marsa koji je prvi put na velikom nastupu izveo svoj hit "24K Magic" bukvalno osvetljavajući binu svojim plesnim pokretima.

 

Biber je prvu nagradu osvojio već tokom crvenog tepiha, kada su Belieberi osvojili titulu najvećih fanova – Biggest Fans. Uz ove dve nagrade, Džastin Biber kući nosi tri EMAs, uključujući i nagradu Best Song i Best Canadian Act.

Inače, sve MTV EMAs nagrade ove godine posebno su napravljene u ljubičastoj boji kao posveta kultnom umetniku Princeu. S.A.R.S. je osvojio nagradu Best Adria Act.

foto: Promo

Globalni fenomen Green Day su se takođe vratili na binu EMAs i dobili prestižnu nagradu za stvaralaštvo – Global Icon. Imali su eksplozivan nastup sa novim hitom "Bang Bang".


Takođe, MTV je odao počast izvođačima iz celog sveta uključujući Shawna Mendesa (Kanada), Zaru Larsson (Švedska), Maluma (Kolumbija), Wizkida (Nigerija), GOT7 (Koreja) i Troyea Sivana (Australija) pobednike u Worldwide Act kategorijama.

makonda-tracker