POP KULTURA

Zvezde pevaju zvezde 2 uskoro samo na Radiju S

0
Počelo snimanje druge sezone najvećeg radijskog projekta na Balkanu!
foto: Promo
foto: Promo

Nakon uspešne prve sezone najvećeg radijskog projekta na Balkanu "Zvezde pevaju zvezde", Radio S pokreće i nastavak ove sjajne akcije. Početak druge sezone zakazan je za 16. novembar samo na talasima najslušanije radio stanice u Srbiji – Radiju S.

 

Najveće pop i rok zvezde sa ovih prostora opet će ukrstiti svoje znanje, talenat i moćni vokal sa već proverenim starim hitovima, koji će ovom prilikom dobiti svoj novi, još sjajniji izraz.

 

Na veliku radost publike, u sezoni "Zvezde pevaju zvezde 2" biće baš oni izvođači koje najradije slušate i čije hitove pevušite već godinama.

 

Željko Joksimović, Dženan Lončarević, Neverne bebe, Marija Šerifović i Kaliopi Bukle su odabrana petorka za drugu sezonu projekta #ZPZ, a kao I prošle godine za svaku numeru biće snimljen i art work spot čija će premijera biti na oficijalnom YT kanalu Radija S.

 

Sve zanimljivosti o projektu, učesnicima, najatraktivnije kadrove sa snimanja spotova možete pratiti na facebook stranici, kao i na sajtu Radija S.

 

Od Radija S navikli smo da dobijemo samo najbolje, a "Zvezde pevaju zvezde 2" biće upravo to - nepogrešiv spoj starog i novog, laganog i brzog, iskustva i harizme.

 

makonda-tracker