Još jedna nominacija za festival ljubavi

Lovefest nominovan za najbolji regionalni festival

0
Samo mesec dana pošto je Lovefest nominovan za najbolji evropski festival usledila je još jedna nominacija i to iz Hrvatske. Srpski festival, koji je ove godine proslavio 10 godina postojanja ovog puta je u trci za najbolji regionalni festival i nagradu “Ambasador”.
foto: Promo
foto: Promo

Ambasador je prva hrvatska dodela nagrada akterima elektronske scene, koju dodeljuje portal klubskascena.hr. U kategoriji najboljih festivala iz regiona Lovefest se našao sa još pet velikih muzičkih događaja iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

Najbolji festival u regionu odlučiće glasovi publike, a glasanje je otvoreno i traje do 6. novembra, dok će svečana dodela nagrada biti održana u Zagrebu 15. novembra. Ukoliko želite da i ovog puta podržite Lovefest to možete učiniti OVDE.

 

Da podsetimo, Lovefest je ove godine proslavio 10 godina postojanja, a tokom jedne decenije festival je od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih muzičkih događaja u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 80.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike.

 

foto: Promo

Džef Mils i Simfonijski orkestar RTS-a 24. novembra u Beogradu

 

Do prvog Lovefest Experience-a, jedinstvenog projekta festivala ljubavi u okviru koga će se na jednoj sceni naći kultni svetski di-džej Džef Mils i Simfonijski orkestar RTS-a, ostalo je manje od mesec dana. Muzički spektakl koji spaja elektronsku muziku sa klasičnim instrumentima biće održan 24. novembra u beogradskom Belexpo centru, a ulaznice za koncert su već gotovo rasprodate.

 

Džef Mils je na Lovefestu nastupio 2014. godine, kada je izjavio da je eksperimentisanje idejama srž njegovih nastupa i da se uvek trudi da svaka interakcija sa publikom bude drugačija. Među nesvakidašnjim setovima je i onaj kada je opremu postavio na pod i tako puštao muziku, a 24. novembra ne očekujemo ništa manje egzibicionizma. Među fanovima poznat kao muzički genije, a među kolegama kao osoba koja postavlja nove standarde u muzici, Jeff Mills svakim nastupom gradi jedinstvenu priču, a najsrećniji posetioci Lovefest Experience-a biće deo velikog beogradskog poglavlja.

 

Simfonijski orkestar RTS-a je jedan od glavnih muzičkih stožera Beograda i Srbije, a 24. novembra članovi eminentnog sastava biće pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

makonda-tracker