lepe vesti

Objavljena kompilacija Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Miroslav Andonov

29-10-2016 15:35h
Edna od najgolemite legendarni grupi od prostorite na bivsa YU koja ostavi trag vo istorijata,kako muzicka taka i umetnicka.Sita albumi gi poseduvam i imav moznost licno da se zapoznaam so veke pocinatiot Tusta vo Opartija i ovaa kompilacija (kako i na mnogumina) mnogu mi znaci (i samiot sum pacient od maligna bolest).Za zal,od ovde (germanija) nemam moznost da gi poglednam spotovite na YOUTUBE (ne dozvoluva) a i preku DEEZER dozvoluva samo 30 sek. od ova remek delo. :-( Sepak sekoja cest i potpolna podrska za eden vakov hrabar i edinstven proekt.Za kraj, eden citat od legendarnite KUD Idijoti."Bolje izdati plocu,nego prijatelja"!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: