Požurite

Ulaznice su već u prodaji: Depeche Mode najavljuje veliki spektakl!

0
Legendarni bend Depeche Mode će u sklopu svetske turneje Global Spirit Tour 14. maja nastupiti u ljubljanskim Stožicama, ulaznice za koncert su u prodaji preko Eventimove mreže.
foto: Promo
foto: Promo

Grupa Depeche Mode u maju 2017. kreće na svetsku turneju Global Spirit Tour. Britanci će na turneji predstaviti najnoviji studijski album Spirit. U sklopu evropskog dela turneje obići će 32 evropska grada. Vest da će posle 10 godina opet doći u Ljubljanu brzo je stigla do srpskih, hrvatskih, austrijskih i italijanskih obožavatelja koji će na dan koncerta doći u slovenačku prestonicu. U danima pred početak prodaje među poznavaocima vladalo je veliko interesovanje posebno za ulaznice za takozvani Zlatni krug ili fan pit koje posetiocima omogućavaju nezaboravno iskustvo iz neposredne blizine i dostupne su u vrlo ograničenim količinama.

 

Cene ulaznica se kreću od 45,00 Eur pa naviše. Na raspolaganju su tri kategorije sedišta, lože, partera i “Golden Circle” (Zlatni krug) koji se nalazi neposredno ispred bine. Kupcima najboljih mesta u parteru i Zlatnom krugu omogućen je raniji ulazak u dvoranu, a dobijaju i Depeche Mode okovratnu traku sa oznakama turneje.

 

foto: Promo

 

Od 21. oktobra, za ljubljanski koncert legendarne grupe Depeche Mode možete kupiti karte putem prodajne mreže Eventim Srbija.

 

Najnoviji album Spirit, koji početkom godine ulazi u prodaju, biće 14. studijski album ovih muzičkih velikana. Nastao je u saradnji s producentom Džemsom Fordom u izdanju Columbia Records.

 

Evropski deo turneje Depeche Mode kreće početkom maja 2017. u Švedskoj, a završava se krajem jula u Rumuniji. Dave Gahan, Martin Gore i Andy Fletcher će svoj novi album predstaviti i preko okeana na turneji u Južnoj i Severnoj Americi.

 

Predstojeća turneja se organizuje u saradnji sa čuvenim brendom satova Hubolt s kojim je pokrenuta dobrotvorna akcija sakupljanja sredstava i podizanja svesti o njhovoj misiji Charity: Water posvećenoj obezbeđivanju pijaće vode u čitavom svetu.

 

 

foto: Promo

 

makonda-tracker