Anai u Domu sindikata

0
Koncert latino zvezde Anai iz Beogradske arene premešta u Dom sindikata. Datum koncerta, sreda, 10. mart i termin od 21 čas ostaje nepromenjen. Koncert se na drugo mesto premešta zbog tehničke neizvodljivosti ukljanjanja terena u kratkom vremenskom periodu koj
foto: promo
foto: promo

Latino zvezda, pevačica Anai, koja će održati svoj solistički koncert u Beogradu, jedan je od svedoka katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Čile!

Anai je, zajedno sa mnogobrojnim zvezdama, bila učesnik festivala Viña Del Mar u trenutku zemljotresa. Prema izveštajima lokalnih medija, ova mlada zvezda bila je najviše potresena nastalom situacijom i provela je noć u lobiju hotela. Srećom, ceo loš događaj je po nju prošao bez fizičkih povreda. Anai je u sredu evakuisana i trenutno je u Meksiku spremna da nastavi svoju turneju u okviru koje će posetiti i Beograd.

Njen nastup na festivalu u Čileu je kod kritičara i javnosti izazvao brojne kontroverze i definitivno privukao pažnju a sudeći prema tome, odličan provod zagarantovan je i na koncertu u Beogradu.

Kao malu uvertiru za predstojeći koncert, šaljemo vam sledeći link:

http://www.zimbio.com/Anahi/articles/1ULpjNT3FxN/Anahi+Performance+Chile+Vina+del+Mar

Za one koji ne znaju, Anai je tumačila glavni lik (Mia Koluči) u seriji REBELDE i postala član muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike. Četiri godine je širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh! Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja! Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadijumu, stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim. Sa grupom RBD dva puta je posetila Beograd.

Anai je snimila svoj prvi solo album koji se našao u prodaji u novembru 2009. Na ovom izdanju sarađivala je sa vrhunskim kompozitorima i producentima. Album je inovativan i predstavlja pravu prirodu Anai, koja je spremna da se bori i prevaziđe sve granice muzike.

Njen prvi solo nastup bio je 16. jula 2009. u Majamiju, kada je izvela svoj singl Mi Delirio, koji je rezultat saradnje sa jednim od najuspešnihijh bendova u Meksiku: Kinki.

Anai je započela svetsku turneju 8. novembra u Sao Paolu u Brazilu, gde su fanovi mesecima pre koncerta razapeli šatore oko stadiona ne bi li obezbedili mesto u prvim redovima na tom istorijskom koncertu. Turneja će trajati do aprila 2010. i uključiće mnoge zemlje: Meksiko, SAD, Španiju, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Hrvatsku, Poljsku, Čile, Argentinu, Boliviju, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju, Venecuelu, Panamu, Kostariku, El Salvador, Gvatemalu, Dominikansku Republiku, Portoriko...

 

makonda-tracker