lepe vesti

Novo pojačanje na MTV EMA dodeli: One Republic stiže u Roterdam

0
Rok superzvezde bend OneRepublic najnovije su pojačanje na spisku izvođača koji će nastupiti na 2016 MTV EMA dodeli, 6. novembra u Roterdamu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poznata petorka će deliti binu sa ranije najavljenim muzičarima među kojima su Bruno Mars, Šon Mendes, DNCE, Lukas Grejam, Zara Larson i Bebe Reksa, koja će voditi dodelu i nastupiti.

 

Glasanje za sve MTV EMA kategotije, uključujući i Best Adria Act, odvija se na MTVEMA.com i traje do subote, 5. novembra, u ponoć.

 

2016 MTV EMA dodela prenosiće se uživo na regionalnom MTV kanalu iz Ahoy Rotterdam dvorane u Roterdamu, u nedelju, 6. novembra od 20:00.

Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, odvija se na linku MTVEMA.com i traje do subote, 5. novembra u ponoć. Nominovani za najboljeg regionalnog izvođača su bendovi Elemental, S.A.R.S. i Siddharta, pevačica Luce i makedonski reper Toni Zen.

 

Nakon što su proputovali svet kako bi stvorili svoj četvrti studijski album “Oh My My”, OneRepublic će na kratko zastati u Roterdamu ovog novembra i debitovati na MTV EMA dodeli. Vlasnici hita “Apologize” su još davne 2008. prvi put bili nominovani za najbolje nove izvođače, dok se ove godine takmiče u kategoriji najbolji nastup uživo.

 

Bend OneRepublic, koji predvodi pevač Ryan Tedder – nagrađivani producent i tekstopisac koji je sarađivao sa Tejlor Svift, Adel, Bijonse, U2, Ell Gulding, Marun 5 i mnogim drugim – nizao je hit za hitom tokom uspešne karijere.

 

U istom maniru nastavljaju i sa aktuelnim albumom “Oh My My” i pesmama “Wherever I Go” i “Kids” koje osvajaju vrhove top listi širom sveta. Bend je do sada nastupao u 154 grada u 26 zemalja, a 6. novembra ih gledajte uživo na MTV kanalu sa 2016 MTV EMA dodele u Roterdamu!

 

 

makonda-tracker