noć dobre muzike

Ana Ćurčin&Stray Dogg: Koncertno veče na velikoj sceni Sava Centra

0
Na velikoj sceni Sava Centra u petak, 21. oktobra od 20 časova naći će se zajedno sa svojom publikom prvaci amerikana scene u Srbiji – bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin sa svojim bendom.
foto: Vladimir Krzalić
foto: Vladimir Krzalić

U prvom delu večeri Ana Ćurčin će predstaviti svoj debitanski album Sketches Of Belonging i nove pesme, a posle kraće pauze uslediće koncert grupe Stray Dogg na kom će predstaviti najupečatljivije pesme sa dosadašnja tri albuma.

 

Publika će uživati u filmskom ambijentu, koji je osmislio Izvanredni Bob, smenjivaće se svetla i senke, otkucaji i šumovi, uzdasi i osmesi, a na kraju večeri publiku očekuju i iznenađenja.


Ovo je prilika da, posle dužeg vremena, delimo istu binu. Pokušaćemo da se prožimamo u međusobnim pesmama na nivou bendova, tako da publika može da očekuje da će se Dukat pojaviti u našim pesmama i obrnuto. Oba benda su odmakla u nekom svom pravcu, pa se nadamo da ćemo zajedničkim nastupom publici predstaviti paletu doživljaja" kaže Ana Ćurčin.


Dušan Strajnić – Dukat, frontmen benda Stray Dogg otkriva da mu je omiljena Anina pesma Alone, za koju je objavljen novi spot.

 

Pesma koja me umiruje i koju bih voleo da sviram i sa svojim bendom na koncertima" rekao je Dukat.


Ana iz opusa grupe Stray Dogg bira dve pesme:

 

Whisper - najbliža mi je, najviše je osetim, a sa novog albuma No One But You. Ta linija koja otvara pesmu se jednostavno uvlači pod kožu."


Mladi umetnici i publika će biti zajedno na velikoj sceni Sava Centra, a najbolji uvod u filmski set, koji ih očekuje, je novi spot za pesmu Alone, Ane Ćurčin.
 

makonda-tracker